Vi välkomnar nya konsulter!

Ensolution har anställt två nya konsulter

Johan Borg har nyligen börjat på Göteborgskontoret och Henrik Boström började i veckan på kontoret i Stockholm. Vi hälsar båda hjärtligt välkomna till oss!

 

henrikHenrik Boström är en driven ekonom och controller som har stor erfarenhet
från kommunal verksamhet. Han kommer arbeta med flera av våra erbjudanden mot offentlig sektor, och med sin bakgrund kompletterar Henrik både våra olika nationella projektteam samt teamet i Stockholm.

– Det känns viktigt för mig att jobba mot något som skapar nytta för olika verksamheter och det gör Ensolution. Jag tror att offentlig sektor har en tuff period framför sig, där säkerställda kalkyler och underlag för uppföljning blir värdefulla för att kunna ta bra beslut som ger brukarna det dom behöver. Det är där Ensolution kommer in, och jag vill vara med på den resan. Jag hoppas framförallt kunna bidra med erfarenhet kring utbildningsverksamheten.

– Vi är väldigt glada för att Henrik börjar hos oss. Han är en mycket kunnig och engagerad person med värdefull erfarenhet från Stockholmsregionen. Pontus Fryk, regionchef, Stockholm

 

johanJohan Borg är en analytisk person som drivs av problemlösning. Han är nyutexaminerad från högskolan i Halmstad där han har läst Affärssystem-programmet. Johan kommer i första hand arbeta med våra erbjudanden mot kommunal sektor.

– Jag är väldigt glad att få börja min karriär här på Ensolution. Jag ser fram emot många spännande och utvecklande år tillsammans med både kollegor och våra kunder, säger Johan.

– Johan har redan visat sig vara engagerad och han har snabbt satt sig in i våra kunders verksamhet. Det ska bli riktigt spännande att följa hans utveckling hos oss. Anna Holmqvist, regionchef, Göteborg

 

 

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.