Vi söker utvecklingsorienterad konsult inom hälso- och sjukvård till Göteborg

Vi söker en person som kan vara en del i att driva på, utföra och utveckla våra erbjudanden inom den kommunala hälso- och sjukvården. För att passa till den rollen bör du ha en grundutbildning som arbetsterapeut eller sjuksköterska, alternativt erfarenheter som bedöms likvärdiga. Erfarenheter att driva utveckling och/eller sprida kunskap inom hälso- och sjukvårdsområdet är meriterande.

Den kommunala hälso- och sjukvården står inför stora utmaningar, framförallt när det gäller omställningen till nära vård. Framöver kommer Sveriges kommuner behöva utföra mer kvalificerade insatser till fler patienter, vilket kommer ställa krav på nya arbetssätt för att nyttja sina resurser på ett bättre sätt. Om du vill vara en del i att driva den utvecklingen kan detta vara en tjänst för dig!

Vi på Ensolution driver utveckling inom hela vård- och omsorgsområdet, men har framförallt en särställning inom den kommunala hälso- och sjukvården där våra metoder för patientbaserad uppföljning utvecklats och spridits mycket de senaste åren. För att fortsätta den utvecklingen söker vi nu en en prestigelös person som både kan vara en expert inom området men som också kan arbeta ”hands on” med utförande av genomlysningsprojekt, utveckling av metoder och att sprida våra produkter genom marknadsföring och försäljning.

Hos oss hamnar du i ett litet flexibelt företag med korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka verksamheten, din egen arbetssituation och utveckling. Vi tror på frihet under ansvar och söker självständiga personer med integritet, kreativitet, nyfikenhet och driv. Hos oss får du snabbt komma in och ansvara för hela processen från utveckling och försäljning till genomförande och uppföljning.

Vi är opretentiösa människor som värderar samverkan och omtänksamhet. Detta gäller både kontakten med våra kunder och mellan medarbetare. Här finns ingen intern konkurrens, inga vassa armbågar, ingen ”up-or-out”-mentalitet; Vi lyckas tillsammans!

Placeringsort är Göteborg men du förväntas kunna resa i hela landet för att arbeta hos kund och delta i aktiviteter så som konferenser, seminarier, analysdagar och workshops även om mycket nu genomförs digitalt.

Kvalifikationer

Du har förmodligen en grundutbildning som arbetsterapeut eller sjuksköterska, och har jobbat några år i den rollen hos en kommun, alternativt har du erfarenheter som bedöms likvärdiga. Har du haft en roll som utvecklingsledare och/eller enhets-/verksamhetschef bedöms det som meriterande, men är inget krav.

Det är en stor fördel att ha ett gott kontaktnät inom det kommunala hälso- och sjukvårdområdet.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi på Ensolution jobbar mycket med nyckeltal och oftast med Microsoft Excel. Att ha goda kunskaper i det är inget krav för denna tjänst, men är meriterande.

Du har hög social kompetens, är prestigelös och litar fullt ut på din egen förmåga. Du är bekväm med att hålla i presentationer för grupper på alla organisatoriska nivåer i en kommunal verksamhet. Du är utvecklingsbenägen och arbetar på lång sikt, vilket bidrar till att du ser din egen personliga utveckling som en del av företagets framtid. Vi ser gärna att du också ser värdet av att utveckla och sälja in vårt erbjudande till kund.

Övrigt

Ensolution har ett starkt samhällsengagemang. Vi har ett genuint intresse för utveckling och effektivisering av offentliga sektorn, samt bred kunskap och lång erfarenhet av offentliga såväl som privata verksamheters behov och problematik. Vi brinner för att hjälpa verksamheterna till effektivt resursutnyttjande, som skall främja varje enskild individ – såväl brukare/patient, som personal och kommuninvånare. Genom verksamhetskunskap och engagemang skapar vi samhällsnytta.

Om du vill arbeta på ett mindre bolag med stora tillväxtambitioner. Om du är prestigelös, nyfiken och driven. Då kan detta vara jobbet för dig.

Välkommen med din ansökan.

Ensolution

Ensolution är ett snabbväxande managementkonsultföretag som arbetar med kommunsektorn i hela Sverige. Vi har ett stort engagemang för sociala frågor och utför många olika typer av projekt men brinner extra mycket för en god omsorg om dem som är sjuka och har särskilda behov och en väl fungerande skola och utbildning. Vårt engagemang driver oss att utveckla verktyg som hjälper organisationer att identifiera sina utvecklingsområden och hitta lösningar som ser till att resurserna används på rätt sätt. Ofta handlar vårt arbete om att hjälpa våra kunder uppnå hög kostnadseffektivitet med bibehållen eller förbättrad leveranskvalitet. Som konsult hos Ensolution är du betydelsefull för både företaget och våra kunder.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.

Ensolution firar 20 år!