Vi söker juniorkonsulter med känsla för ekonomi och hjärta för välfärden till alla våra kontor

Vi på Ensolution hjälper Sveriges kommuner att få resurserna att räcka till. Detta gör vi genom att synliggöra brister, identifiera möjligheter och föreslå lösningar med utgångspunkt i individens behov. Vi söker nu juniorkonsulter till alla våra tre kontor i Halmstad, Göteborg och Stockholm.

Ensolution är ett ”Great Place to Work” och kom på 2:a plats för små organisationer vid rankingen 2023. Med en kraftig tillväxt under 2023 ser vi fram emot att ytterligare växla upp under 2024 och då behöver vi dig!

Din Roll

I rollen som juniorkonsult ingår att behandla och analysera ekonomiska och statistiska data från kommunala verksamheter för att tillhandahålla bra beslutsunderlag för våra kunder. Du jobbar i projekt tillsammans med mer seniora konsulter samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll. Tack vare vårt breda erbjudande finns det möjlighet att arbeta i många olika typer av projekt inom olika typer av verksamheter.

Vi tror att du:

  • Läser en kandidat eller master inom ekonomi eller informatik
  • Är i slutet av din utbildning och har tidigare erfarenhet av arbete vid sidan av studierna, eller har arbetat något år
  • Har bra betyg
  • Har mycket goda kunskaper i Excel
  • Har en god analytisk förmåga och stort engagemang
  • Kan kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt
  • Är bra på att samarbeta med människor

Dina egenskaper

Att arbeta som konsult på Ensolution kräver en stark vilja och lust att ständigt lära sig mer för att finna lösningen på komplexa och svåra problem. Därför är det viktigt att du är nyfiken, kreativ och analytisk, har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt. Hos oss får du en viktig funktion från första dagen och vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö där gemenskap och teamkänsla är lika viktigt som den enskilda prestationen.

Om Ensolution

Ensolutions skräddarsydda mjukvaror och tjänster hjälper kommunala verksamheter att bedöma behov ändamålsenligt, resursfördela och skapa systematik för att göra arbetet mer verkningsfullt. Vi planerar för framtida behov, utvärderar och jämför utfall med ett stort antal andra kommuner i Sveriges alla län. Våra underlag hjälper kommunerna att fatta välgrundade beslut och göra bättre prioriteringar för hur resurserna ska fördelas och användas mer effektivt.

Vi som gör detta på Ensolution är ca 40 konsulter på tre olika kontor i Göteborg, Stockholm och Halmstad och vi har ägnat oss åt detta sedan 2001. Vi har olika bakgrunder såsom ekonomer, jurister, ingenjörer och enhets- och verksamhetschefer från kommuner. Under snart 25 år har vi genomfört fler än 3 000 projekt i fler än 200 av Sveriges 290 kommuner.

Ansökan

Vi söker juniorer till alla våra tre kontor lokaliserade i Halmstad, Göteborg och Stockholm. Välkommen att maila oss en fullständig ansökan tillsammans med CV och betyg till ansvarig för respektive stad:

Halmstad: karin.lundgren@ensolution.se
Göteborg: andreas.hagberg@ensolution.se
Stockholm: frida.wennermark@ensolution.se

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.