Vi söker erfaren ekonom, controller eller verksamhetsutvecklare till Göteborg

Vi söker nu Ekonom eller liknande som snabbt kan komma in i rollen som konsult med inriktning mot kostnadsanalys och verksamhetsutveckling inom främst socialtjänst. Du har siffersinne och datorvana (särskilt Excel), en förståelse för verksamhetssystem, och ett intresse för databehandling och analys.

Hos oss hamnar du i ett litet flexibelt företag med korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka verksamheten, din egen arbetssituation och utveckling. Vi tror på frihet under ansvar och söker självständiga personer med integritet, kreativitet, nyfikenhet och driv. Hos oss får du snabbt komma in och ansvara för hela processen från utveckling och försäljning till genomförande och uppföljning.

Vi är opretentiösa människor som värderar samverkan och omtänksamhet. Detta gäller både kontakten med våra kunder och mellan medarbetare. Här finns ingen intern konkurrens, inga vassa armbågar, ingen ”up-or-out”-mentalitet; Vi lyckas tillsammans!

Placeringsort är Göteborg men du förväntas kunna resa i hela landet för att arbeta hos kund och delta i aktiviteter så som konferenser, seminarier, analysdagar och workshops även om mycet nu genomförs digitalt.

Kvalifikationer

Du har förmodligen minst 3 års erfarenhet från aktuell verksamhet, antingen som anställd eller som konsult. Du har sannolikt jobbat som ekonom, controller, utvecklingsledare eller motsvarande i en kommun eller stadsdel eller som konsult med motsvarande innehåll. Du har relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi/förvaltning och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är en förutsättning.

Vi vill att du ska kunna bistå övriga konsulter i analys, presentation och försäljning med förankring i ovan nämnda erfarenhet från kommunal verksamhet. Det är därför viktigt att du har både djup och bred kunskap om kommuner och socialtjänst. En stor fördel är ett gott kontaktnät och gott renommé hos kommunerna i Göteborsområdet.

Du har hög social kompetens, är prestigelös och litar fullt ut på din egen förmåga. Du är utvecklingsbenägen och arbetar på lång sikt, vilket bidrar till att du ser din egen personliga utveckling som en del av företagets framtid. Vi ser gärna att du också ser värdet av att utveckla och sälja in vårt erbjudande till kund.

Övrigt

Ensolution har ett starkt samhällsengagemang. Vi har ett genuint intresse för utveckling och effektivisering av offentliga sektorn, samt bred kunskap och lång erfarenhet av offentliga såväl som privata verksamheters behov och problematik. Vi brinner för att hjälpa verksamheterna till effektivt resursutnyttjande, som skall främja varje enskild individ – såväl brukare/patient, som personal och kommuninvånare. Genom verksamhetskunskap och engagemang skapar vi samhällsnytta.

Om du vill arbeta på ett mindre bolag med stora tillväxtambitioner. Om du är prestigelös, nyfiken och driven. Då kan detta vara jobbet för dig.

Välkommen med din ansökan. Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev via www.mercuriurval.se

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.

Ensolution firar 20 år!