Vi söker ekonom med hjärta för social välfärd till vårt kontor i Göteborg. Är det du?

Konsult med flerårig erfarenhet av arbete inom kommun med fokus på vård och omsorg sökes omgående till vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som snabbt kan komma in i rollen som konsult med inriktning mot kostnadsanalys och verksamhetsutveckling inom främst socialtjänst men med stora möjligheter att utvecklas i konsultrollen över tid.

Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör insamling och bearbetning av data, utförande av kostnadskalkyler, verksamhetsgenomlysningar, analys och sammanställning av material, samt muntlig och skriftlig presentation. Detta kräver siffersinne och datorvana (särskilt Excel), en förståelse för verksamhetssystem, och ett intresse för databehandling och analys. Du bör också vara social, driven, orädd och nyfiken.

Du har förmodligen 3-8 års erfarenhet från aktuell verksamhet, antingen som anställd eller som konsult. Du har förmodligen jobbat som ekonom eller controller i en kommun eller stadsdel eller som konsult med motsvarande innehåll. Du har relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi/förvaltning och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi vill att du ska kunna bistå övriga konsulter i analys, presentation och försäljning med förankring i ovan nämnda erfarenhet från kommunal verksamhet. Det är därför viktigt att du har både djup och bred kunskap om kommuner och socialtjänst. En stor fördel är ett gott kontaktnät och gott renommé hos kommunerna i Göteborgsområdet.

Placeringsort är Göteborg men du förväntas kunna resa i hela landet för att arbeta hos kund och delta i aktiviteter så som konferenser, seminarier, analysdagar och workshops. Vi ser gärna att du också ser värdet av att utveckla och sälja in vårt erbjudande till kund.

Vad får du?

Hos oss hamnar du i ett litet flexibelt företag med korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka verksamheten, din egen arbetssituation och utveckling. Vi tror på frihet under ansvar och söker självständiga personer med integritet, kreativitet, nyfikenhet och driv. Hos oss får du snabbt komma in och ansvara för hela processen från utveckling och försäljning till genomförande och uppföljning.

Vi är ett litet kontor som stöttar varandra i projekt och andra arbetsuppgifter. Vi är opretentiösa människor som värderar samverkan och omtänksamhet. Detta gäller både kontakten med våra kunder och mellan medarbetare. Här finns ingen intern konkurrens, inga vassa armbågar, ingen ”up-or-out”-mentalitet; Vi lyckas tillsammans!

Ta kontakt med regionchef Paula Örn om du vill veta mer om oss på Ensolution och dina möjligheter här!

 


Jobbansökan

  • Exempelvis Linkedinprofil
  • Dra filer hit eller