Vi hälsar Christian Olsson välkommen som ny konsult på Ensolutions Halmstadskontor

Christian Olsson är en senior kommunal chef som arbetat som skolledare i 16 år. De senaste åren har han varit gymnasiechef i Helsingborgs stad, men har också tidigare erfarenhet som rektor, verksamhetschef för samtliga skolformer och kvalitet- och utvecklingschef.

Christian kommer i sin nya roll som konsult på Ensolution att arbeta både strategiskt och operativt. Genom fördjupade analyser och samarbete med kunder inom utbildningssektorn hoppas vi kunna utvidga och utveckla affärsmodellen inom området ytterligare. Samtidigt kommer Christian kunna bidra med nya perspektiv inom andra kommunala sektorer, såsom socialtjänst och arbetsmarknad.

”Det är en spännande utmaning att kunna bidra till företagets utveckling och samtidigt stötta kommuners arbete med att använda resurser effektivt och samtidigt höja kvaliteten”, säger Christian.

”Det känns jätteroligt att Christian äntligen börjat hos oss och jag är övertygad om vi har en enorm utvecklings- och spridningsresa framför oss inom utbildningsområdet. För att lyckas med denna satsning kommer Christian vara av stor betydelse med sin breda kompetens och tidigare erfarenhet.”, säger Karin Lundgren, VD och regionchef Halmstad.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.