Vi hälsar Amanda Stenberg välkommen som konsult till Stockholmskontoret

Vi är så glada att kunna berätta att vi fått ytterligare en kollega till Ensolutions Stockholmskontor! I slutet av augusti började Amanda Stenberg som konsult hos oss. En stor del av sitt liv har hon ägnat åt alpin skidåkning på elitnivå och hon är en äventyrslysten person med hjärtat på rätt ställe som kommer passa utmärkt in i teamet på Ensolution.

Amanda har nyligen avslutat sina studier inom Retail Management på Handelshögskolan i Stockholm och har också erfarenhet av att ha arbetat med marknadsföring i tidigare roller.

”Jag är otroligt glad och tacksam att börja min resa som konsult hos Ensolution. Med spänning och förväntan ser jag fram emot att lära känna alla duktiga kollegor, ta del av er erfarenhet och lära mig allt jag kan med målet att kunna vara delaktig i företagets fortsatta utveckling.”, säger Amanda.

”Med Amandas ambitioner, nyfikenhet och driv så är jag övertygad om att hon kommer att bli en uppskattad konsult som kommer kunna stötta våra kunder med att ta fram kloka beslutsunderlag till deras verksamheter. ”, säger Frida Wennermark, regionchef i Stockholm.

Amanda kommer ni säkerligen stöta på i t.ex. något av alla våra Kuben- eller Kostnad per brukare-projekt framöver.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.