Vi är glada att hälsa Simon Lundin välkommen tillbaka som konsult på Ensolution!

Simon Lundin är född och uppvuxen i Göteborgsområdet, han är utbildad ekonom vid Göteborgs universitetets Förvaltningshögskola och här läst både sin kandidat och mastersexamen vid samma lärosäte. Simon har tidigare arbetat på Ensolution, då med både kommuner och regioner (landsting), och har nu valt att återvända till företaget. Under de senaste åren har han arbetat med regioner på LOGEX Healthcare Analytics, där han hade flera olika roller i form av konsult, produktägare och ledare.

På Ensolution kommer Simon att förstärka vårt arbete inom den kommunala hälso- och sjukvården utifrån sin gedigna erfarenhet av kalkylering och patientbedömningar från regionsidan. Vidare kommer han att vara en resurs för produktutveckling för Kuben och arbeta som konsult i projekt mot kund.

”Att återvända till Ensolution är verkligen inspirerande. Jag tror kommunerna står inför en spännande utveckling. I och med införandet av ”nära vård” och vad de kommer innebära i samarbetet mellan kommun och primärvård, så tror jag nya möjligheter till insikter kommer kunna skapas, både för vårdgivare och patient. Jag är övertygad om att dataanalys som verktyg kan ge ett bra och objektivt beslutsunderlag till beslutsfattare och andra intressenter. Jag hoppas kunna bidra i enskilda projekt, men även i framtida produktutveckling för företaget och kunderna”, säger Simon.

”Vi är väldigt glada över att ha Simon tillbaka hos oss på Ensolution. Han har redan erfarenhet av våra olika produkter och kan direkt komma i gång i projekt hos kund. Utöver detta har han under de senaste åren skaffat sig mycket värdefull erfarenhet inom produktutveckling och arbetat med patientbedömningar som kommer att vara en stor tillgång för vår framtida utveckling. Att ytterligare en medarbetare väljer att återkomma till Ensolution ser vi också som ett kvitto på att vi är en arbetsplats där medarbetarna trivs och gärna kommer tillbaka till. Vi hälsar Simon varmt välkommen till gänget på Göteborgskontoret och till Ensolution”, säger Paula Örn, regionchef i Göteborg.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.