God hälsa är viktigt för framgång

Vår hälsa

En god hälsa är nyckeln för framgång. Det är grunden för motivation, engagemang och framgång – både för individen och företaget.

Vi vill därför uppmuntra till ett hälsosamt förhållningssätt. Alla individer har olika förutsättningar. För en person är friskvård att ge sig ut på en löprunda eller köra ett styrkepass, för en annan kan det vara att stressa ner med yoga, meditation eller att ta sig tid för en fisketur. Det handlar om att hämta kraft och ork, och det gör vi på olika sätt.

Ensolution erbjuder förmånligt friskvårdsbidrag och genomför en mängd gemensamma aktiviteter av olika slag. På hösten har vi återkommande friskvårdstävling med kreativa inslag, som alla kan delta i. Tävlingen pågår under hela hösten och vinnande kontor blir nästa års arrangör. Våren firar vi in med “Påsk-ruset”, som går från kontoret i Halmstad till Tylösand, där vi avslutar dagen på hotellets härliga SPA. Kontorsvis görs vi också en mängd roliga saker tillsammans; fisketurer, segling, ridning, SUP, beachvolley, föreläsningar, matlagning är några exempel.

Vi tycker att det är viktigt att vi bryr oss om oss själva, och varandra. En lunchpromenad eller en omtänksam kommentar är hälsosamma och positiva inslag i vardagen. För några år sedan införde en medarbetare ”APA” som begrepp, och sen dess har det mer eller mindre blivit ett mantra.

Vad det betyder?
”Alltid Positiv Attityd”

Om oss

Vi finns i Halmstad, Stockholm & Göteborg

Få information om Ensolution direkt till dina kanaler

Nyheter från oss via mail, eller följ oss via RSS och våra sociala kanaler.

Få nyheter du är intresserad av

Detta formulär tar inte längre emot nya inlägg.

Följ oss via RSS eller sociala kanaler

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.