Välkommen på årets digitala konferens för Kostnad per brukare den 13 juni

Den 13 juni är det dags får årets konferens för Kostnad per brukare, vårt uppskattade digitala evenemang som förra året engagerade en rekordpublik med deltagare från 160 olika kommuner. Vi är stolta över att presentera vår gästtalare Annika Wallenskog, chefsekonom på SKR, som återvänder till konferensen för att dela med sig av sina insikter.

Ensolution bjuder nu in till årets konferens för Kostnad per brukare, där vi presenterar nya färska siffror från jämförelsen av Kostnad per brukare (KPB). Evenemanget riktar sig till både nya och befintliga kunder, med fokus på vad som driver kostnaderna inom era förvaltningar. Vi gästas även av förra årets mycket uppskattade gästtalare Annika Wallenskog, missa inte chansen att lyssna till henne när hon delar med sig av sina perspektiv och insikter om kommunernas framtida utmaningar.

Tid och plats

När: 13 juni
Tid: Kl. 08:30-12:00
Var: Digitalt. Länken till sändningen skickas ut någon dag innan konferensen.

Anmäl dig längre ner på sidan!

Om konferensen för Kostnad per brukare

Under en förmiddag kommer vi att visa nya färska siffror från jämförelsen av Kostnad per brukare (KPB) inom äldreomsorg, funktionsstöd och individ- och familjeomsorg. Fokus för konferensen är att visa på trender, resultat och goda exempel från era kollegor som vi hoppas kommer inspirera och hjälpa er med era utmaningar.

Livesändningen pågår kl. 08.30–12.00. Det går bra att delta under hela sändningen eller endast vid de hållpunkter som är aktuella för ditt specialområde.

Ett mer detaljerat program med exakta tider och talare kommer inom kort. Varmt välkommen att anmäla dig redan nu!

Anmäl dig här!

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.