Två nya konsulter till Stockholmskontoret

Idag välkomnar vi nya duktiga konsulter till vårt Stockholmskontor


Frida Wennermark
är en erfaren civilekonom. Hon har ett stort intresse för verksamhetsutveckling och hon brinner för att leverera kvalitet till sina kunder. Frida kommer närmast från Österåkers kommun där hon har arbetat som controller för socialförvaltningen. Frida har ansvarat för uppföljning, budget och prognoser samt varit drivande i flertalet utvecklingsprojekt, vilket har gett henne en djup förståelse för kommunal verksamhet, socialtjänst och finansiell analys.

– Som ny konsult på Ensolution vill jag bidra med min erfarenhet från den kommunala sektorn och kunna fördjupa mig i de utmaningar jag sett finns i många kommuner där ute. Jag tror starkt på att framgången ligger i att kunna koppla ihop ekonomi och verksamhet och förstå sambanden mellan dessa.

– Med denna rekrytering får vi in en person med stor erfarenhet från socialtjänst vilket är ett av våra nyckelområden. Frida har dessutom ett genuint engagemang för en sund resursfördelning inom kommunal verksamhet. Snacka om en perfect match för oss! Pontus Fryk, regionchef Stockholm

 

 


Emina Delic är en driven statsvetare med stort samhällsengagemang. Hon kommer närmast från Sigtuna kommun där hon haft flera roller som exempelvis demokratiutvecklare och projektledare på individ- och familjeomsorgsförvaltningen. Arbetet har inneburit ansvar för utredningar, utvecklingsprojekt och förändringsinitiativ.

– För mig är det viktigt att genom mitt arbete skapa skillnad för individer och bidra till en positiv samhällsutveckling. Den offentliga sektorn ska ge stöd genom insatser till människor som är i behov av dem och på olika sätt befinner sig i utsatta positioner. Således är det viktigt att insatserna är av högsta kvalitet samtidigt som de begränsade resurserna utnyttjas på ett effektivt sätt. Här är utmaningarna stora och externa aktörer får en allt större roll i utvecklingen av offentlig sektor. Därför ser jag mycket fram emot att bli en del av Ensolution-teamet, med min erfarenhet, kunskap och mitt driv  hoppas jag kunna bidra till ett fortsatt framgångsrikt arbete.

– Emina är oerhört målinriktad och har ett stort intresse för välfärdsfrågor. Jag imponeras av Eminas ambitioner och är säker på att hon kommer leverera stora värden till våra kunder inom offentlig sektor. Pontus Fryk, regionchef Stockholm

 

Praktikplats

Vi välkomnar också Emelie Lundell som inom kort kommer att påbörja sin praktik hos oss. Emelie är på väg mot en Masterexamen i Management Studies vid Stockholms universitet. Hon har ett stort intresse för olika managementfrågor och i synnerhet verksamhetsutveckling. Hon ser också nödvändigheten av en effektiv och rättvis hantering av våra skattemedel. Efter sin utbildning vill hon arbeta som managementkonsult och får genom sin praktik hos oss testa detta hos ett företag med inriktning mot offentlig sektor.

– Det är jättekul att Emelie vill göra sin praktik hos oss! Hon kommer omgående få möjlighet att delta i skarpa projekt där vi välkomnar hennes input, och vi ser fram emot att ta del av hennes positiva energi. Pontus Fryk, regionchef Stockholm

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.