Träffa oss på Kvalitetsmässan 12-14 nov! Monter B04:13

Kvalitetsmässan är en självklar mötesplats för oss som vill vara med och bidra till en positiv utveckling av välfärden!

Kom förbi och prata med oss om din verksamhets eller kommuns situation och aktuella behov. Vi kanske kan hjälpa er att komma tillrätta med era problem, vem vet? Stanna gärna till och berätta/hör dig för med någon av våra konsulter.

Du har också möjlighet att boka tid för att samtala med en konsult under någon av mässdagarna, 12-14 nov.

Kontakta Rikard Stenvall för att boka tid.

Kvalitetsmässan är offentliga sektorns viktigaste forum för inspiration och utveckling. Här har företag som hjälper stat, kommuner och regioner att skapa effektiva verksamheter en möjlighet att nå ut på bred front till chefer och förtroendevalda i offentlig sektor.

Temat för Kvalitetsmässan 2019 är:  “Ett smartare samhälle“.

Den svenska välfärden måste hela tiden utvecklas i takt med förändrade utmaningar och nya möjligheter. Digitalisering, innovationer och nya idéer som skapar hållbara lösningar för hållbara liv i hållbara samhällen är en förutsättning för att även i framtiden erbjuda en välfärd i världsklass. Ett smartare samhälle för alla helt enkelt.

Som besökare kan du ta del av ett digert program av öppna seminarier och scenaktiviteter. Öppet Forum består av fyra scener spridda i utställningshallen där du kan ta del av halvtimmeslånga programpunkter på olika teman: Skola & utbildning, Ledarskap & utveckling, Vård & omsorg och Smartare Samhälle.

Vi bjuder på entrébiljetten (värde 490 kr):
Klicka här och ange koden UtsKval19 så får du fri entré till mässan.

 

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.