rekryteringsannons_speedintervju

The perfect match – Välkommen att ansöka till speedintervju hos Ensolution

Vi på Ensolution hjälper Sveriges kommuner att få resurserna att räcka till. Detta gör vi genom att synliggöra brister, identifiera möjligheter och föreslå lösningar med utgångspunkt i individens behov. Vi söker nu juniorkonsulter till alla vårt kontor i Halmstad.

Ensolution är ett ”Great Place to Work” och kom på 2:a plats för små organisationer vid rankingen 2023. Med en kraftig tillväxt under 2023 ser vi fram emot att ytterligare växla upp under 2024 och då behöver vi dig!

The perfect match – Speedintervjuer

För att hitta vår nästa juniorkonsult anordnar vi en eftermiddag där du får chansen att träffa flera av oss på kortare intervjuer. Du presenterar dig själv och din kompetens och vi presenterar vad Ensolution söker och vad vi kan erbjuda dig. I slutändan hoppas vi att båda har funnit vår perfect match. 

Vi inleder vi kl. 15.00 med fika och en presentation om Ensolution, följt av ett flertal kortare intervjuer med oss. Vi avslutar runt kl. 18.00.

Det finns ett begränsat antal platser, ansök så kontaktar vi dig om du fått en plats. 

Om rollen

I rollen som juniorkonsult ingår att behandla och analysera ekonomiska och statistiska data från kommunala verksamheter för att tillhandahålla bra beslutsunderlag för våra kunder. Du jobbar i projekt tillsammans med mer seniora konsulter samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll. Tack vare vårt breda erbjudande finns det möjlighet att arbeta i många olika typer av projekt inom olika typer av verksamheter.

Vi tror att du:

  • Läser en kandidat eller master inom ekonomi eller informatik
  • Är i slutet av din utbildning och har tidigare erfarenhet av arbete vid sidan av studierna, eller har arbetat något år
  • Har bra betyg
  • Har mycket goda kunskaper i Excel
  • Har en god analytisk förmåga och stort engagemang
  • Kan kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt
  • Är bra på att samarbeta med människor

Dina egenskaper

Att arbeta som konsult på Ensolution kräver en stark vilja och lust att ständigt lära sig mer för att finna lösningen på komplexa och svåra problem. Därför är det viktigt att du är nyfiken, kreativ och analytisk, har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt. Hos oss får du en viktig funktion från första dagen och vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö där gemenskap och teamkänsla är lika viktigt som den enskilda prestationen.

Om Ensolution

Ensolutions skräddarsydda mjukvaror och tjänster hjälper kommunala verksamheter att bedöma behov ändamålsenligt, resursfördela och skapa systematik för att göra arbetet mer verkningsfullt. Vi planerar för framtida behov, utvärderar och jämför utfall med ett stort antal andra kommuner i Sveriges alla län. Våra underlag hjälper kommunerna att fatta välgrundade beslut och göra bättre prioriteringar för hur resurserna ska fördelas och användas mer effektivt.

Vi som gör detta på Ensolution är ca 40 konsulter på tre olika kontor i Göteborg, Stockholm och Halmstad och vi har ägnat oss åt detta sedan 2001. Vi har olika bakgrunder såsom ekonomer, jurister, ingenjörer och enhets- och verksamhetschefer från kommuner. Under snart 25 år har vi genomfört fler än 3 000 projekt i fler än 200 av Sveriges 290 kommuner.

Ansök

Skicka in din ansökan för chansen att delta tillfället med speedintervjuer den 16 april. Observera att det finns ett begränsat antal platser, vi kontaktar de som fått plats. Om du inte har möjlighet att delta den 16 april är du välkommen att ansöka ändå, så kanske vi kan träffas vid ett annat tillfälle istället.

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.