Paula Örn blir ny regionchef i Göteborg

Paula Örn tillträder tjänsten som regionchef för Ensolutions Göteborgskontor i mitten av augusti. Med sin entusiasm och verklighetsnära engagemang kommer Paula kunna utveckla Göteborgskontoret till nästa nivå, samt bygga vidare på den fina anda som redan finns där. I sin roll som regionchef kommer Paula att bidra med nytänk och utveckling för hela företaget.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få vara en del av och leda det professionella och kompetenta teamet på Ensolutions Göteborgskontor. Det finns en otrolig bredd och djup i kompetens som gör att vi har ett mycket starkt erbjudande till kommuner, och andra organisationer som behöver stöd i sina kostnadsanalyser och verksamhetsutveckling. Som tidigare Kommunstyrelseordförande vet jag hur viktigt det är med kvalificerade beslutsunderlag och stöd för att analysera verksamheterna. Det känns väldigt roligt och spännande att få vara med och utveckla detta viktiga välfärdsstöd i Ensolutions regi, säger Paula Örn.

– Som person är jag väldigt driven och utvecklingsorienterad. Jag brinner för att utveckla välfärd med hög kvalitet för alla medborgare och därför är rollen som regionchef så tilltalande. Jag hoppas att min breda erfarenhet av kommunal sektor och strategiskt ledningsarbete ska bidra till att ytterligare stärka och utveckla våra tjänster på Ensolution. Jag ser fram emot att fortsätta verka i den expansiva Göteborgsregionen och möta gamla och nya tjänstemän och politiker i en ny roll, fortsätter Paula.

Karin Lundgren, VD Ensolution:

– Jag är mycket glad över att Paula hittade till oss! Hon är en engagerad och karismatisk person med bakgrund inom politiken, vilket vi själva saknar. Efter att ha arbetat med övergripande kommunala frågor under många år har hon förmåga att snabbt skapa sig en helhetsbild och sätta sig in i olika sorters verksamheter samt se kunders behov och problematik på en överordnad nivå. Hennes bakgrund och kompetens kommer ligga helt i linje med vår fortsatta satsning att kunna göra skillnad på en bredare front. Paula tillför ett perspektiv som kan hjälpa våra kunder att se hur deras skattemedel används bäst på en övergripande nivå.

Paula är varmt välkommen till Ensolution!
Vi ser alla mycket fram emot att få lära känna och påbörja samarbeten med Paula.

 

 

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.