Oskar Lannerhjelm, ny affärsstrateg på Ensolution

Med glädje presenterar vi Oskar Lannerhjelm som affärsstrateg på Ensolution!

Oskar är varmt välkommen till vårt företag och vi ser fram emot att utbyta erfarenheter kring marknaden inom offentlig sektor och metoder för projektgenomförande.

Oskar börjar på Ensolution den 21 mars och ser fram emot att hjälpa kommunala verksamheter att utvecklas och bli mer effektiva förvaltare av skattemedel. Oskar brinner för styrning av kommunala verksamheter och tilltalas av Ensolutions fokus på ekonomistyrning utifrån verksamhetens funktioner; att fokus läggs på att bibehålla (eller öka) kvaliteten inom socialtjänsten, samtidigt som man ser över de ekonomiska aspekterna. Detta är väldigt motiverande, menar Oskar, som efter sin socionomexamen arbetat såväl med myndighetsutövning som med produktionsstyrning i kommunala organisationer. Han har också arbetat som controller inom socialtjänsten.

Oskar kommer senast från PwC där han var partner och ansvarig för rådgivningsaffären inom affärsområdet Kommunal Sektor. I rollen låg att driva och utveckla rådgivningsaffären mot kommuner, landsting och kommunala bolag nationellt.

”Med Oskars gedigna erfarenhet inom området stärker vi vår position på marknaden ytterligare, och fortsätter vara det självklara valet för våra kunder. Som affärsstrateg kommer Oskar i första hand koncentrera sig på marknadens framtida behov samt utveckling av Ensolutions koncept relaterat till dessa.” Karin Lundgren, VD på Ensolution.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.