Nyrekrytering för att möta framtida kommunala behov och utmaningar

Covid-19 har försatt oss i ett annorlunda och speciellt läge och nya utmaningar väntar i dess spår. För att kunna möta framtida kommunala behov och utmaningar utvecklar vi våra erbjudanden och kompletterar med fler medarbetare. Det gör vi bland annat genom att välkomna Cecilia Molin till Ensolutions Stockholmskontor. Cecilia är civilekonom och har närmast arbetat som verksamhetsstöd till resultatsenhetsledningar på Praktikertjänst AB. I den rollen har Cecilia arbetat som internkonsult mot ca. 15 större hälso- och sjukvårdsenheter. Med sin bakgrund kommer Cecilia snabbt sätta sig in i KPB-metoden, och framåt kommer hon vara en viktig pusselbit i Stockholmsregionens ökade KPB-affär. Genom sin vana av att stötta chefer i styrning av verksamhet och ekonomi, har hon även goda förutsättningar att bidra positivt till den fortsatta utvecklingen av företagets managementkonsultaffär.

– Det är jätteroligt att kunna välkomna Cecilia till vårt team i Stockholm. Cecilia har en gedigen erfarenhet av att stötta chefer och ledningsgrupper i deras ekonomistyrningsarbete, vilket vi kommer ha stor nytta av i vår fortsatta utveckling av affären i regionen. Hon är van vid att tänka strategiskt och van vid att hjälpa chefer att ”förstå siffror” – båda egenskaperna är otroligt viktiga för att bidra till att skapa förtroende för oss som företag”, säger Stockholms regionchef Oskar Lannerhjelm.

– Jag tycker att det skall blir jättespännande att få jobba med ett så samhällsviktigt område som kommunal verksamhet, och få vara med att skapa mervärde för medborgare. Jag är också mycket glad över att få vara en del av Ensolution som är ett företag som värdesätter och strävar efter en mycket god arbetsmiljö för sina anställda, samtidigt som man alltid agerar på ett professionellt sätt med kunden i fokus, och med en mycket hög nivån på kvalitén i sina uppdrag och leveranser”, säger Cecilia.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.