Två nya konsulter i Göteborg

 Vi hälsar Simon Lundin och My Nyström välkomna till Ensolution!

 

my-nystromMy Nyström är en driven civilekonom med stort intresse för kommunal verksamhet. My kommer närmast från PwC där hon arbetat som rådgivningskonsult och verksamhetsrevisor inom offentlig sektor. My har framförallt arbetat med genomlysningar och organisationsutvärderingar av socialtjänst och skolorganisationer, och har specialkompetens inom bemanningsfrågor och ”heltidsreformen” inom omsorgen.

–  Det känns inspirerande att få fortsätta att bidra till utvecklingen av välfärden hos Ensolution. Jag ser fram emot att använda mina erfarenheter tillsammans med Ensolutions metoder och verktyg för att stödja kommuner i deras arbete.  /My Nyström

–  Vi är väldigt glada att My har valt att börja hos oss. Hon har ett stort engagemang och en erfarenhet som är värdefull för vårt team i Göteborg, och som våra kunder kommer ha stor nytta av. Anna Holmqvist, regionchef Göteborg

 

 

simon-lundinSimon Lundin har läst masterprogrammet i offentlig förvaltning vid Göteborgs Universitet med inriktning mot ekonomi.

Simon har ett stort intresse för offentlig sektor, dess ekonomi och kvalitet. Han är ambitiös, handlingskraftig och trivs med att ta sig an nya utmaningar. Initialt kommer Simon fokusera på Ensolutions projekt inom landstingssektorn. Där han redan från start kommer bidra till våra kunders utveckling.

–  Jag är väldigt glad att få fortsätta min karriär här på Ensolution. Redan under min praktikperiod såg jag vilken nytta Ensolution bidrar med till sina kunder. Jag ser nu fram emot att utvecklas professionellt tillsammans med både mina kollegor och våra kunder, säger Simon.

–  Simon har arbetat hos oss sedan oktober och har visat stor drivkraft, flexibilitet och initiativförmåga och har snabbt tagit ansvar i sina uppdrag. Det är roligt att han nu är hos oss på heltid och jag ser fram emot vårt samarbete.
Anna Holmqvist, regionchef Göteborg

 

Ni är båda varmt välkomna!

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.