Ny konsult till Göteborgskontoret

Ellinore Johansson
är civilekonom och kommer närmast från Vårgårda kommun där hon har haft ett flertal olika roller; som ekonom med ansvar för budget, uppföljning och prognos, men även som personalkostnadscontroller. Ellinore, som brinner för att utveckla kommunal verksamhet och förbättra resursanvändningen, kommer att komplettera teamet i Göteborg med sin kompetens inom ekonomiområdet.

– Det var när jag jobbade som omsorgscontroller inom kommunen som jag för första gången kom i kontakt med konceptet ”Kostnad Per Brukare”. Jag fastnade för metoden och tycker den bidrar till ett nytt och nödvändigt perspektiv i förbättringsarbetet inom offentlig sektor.

– Idag står Sveriges kommuner inför riktigt tuffa utmaningar med att hantera skatteintäkterna så effektivt som möjligt. Det är dessa utmaningar jag vill jobba med. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av Ensolution, och på så sätt få vara delaktig i kommunernas viktiga utvecklingsarbete, säger Ellinore Johansson.

 

– Ellinores erfarenhet, kompetens och brinnande intresse för utveckling av kommunal verksamhet kommer att vara guld värd då vi ser ett ökat behov inom ekonomiområdet hos våra kunder. Bland annat handlar det om att tydliggöra modellen för ekonomistyrning, förbättra budget och uppföljningsprocesser samt utveckla resursfördelningsmodeller. Inom dessa områden har Ellinore har mycket att tillföra.  Anna Holmqvist, regionchef Göteborg

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.