Ny chans att inspireras av hur kommuner i Stockholmsregionen använder KPB

Välkommen till Clarion Hotel Sign i Stockholm fredagen den 10 maj

Nytt tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter för Stockholmsregionen.  Varmt välkomna!

Höstens nätverksträff blev väldigt uppskattad och många har efterfrågat en uppföljning. Med glädje bjuder vi nu in till en ny nätverksträff för att dela erfarenheter kring Kostnad Per Brukare (KPB). Precis som förra gången fokuserar vi på utmaningar och möjligheter som är gemensamma för Stockholmsregionen.

Ensolutions konsulter, som är experter på KPB, delar med sig av erfarenheter från lyckade projekt, analyser och jämförelser. Det kommer att ges möjlighet att diskutera uppföljning, analys och prognos inom äldreomsorg, funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Ni kommer bl.a. att få ta del av gemensamma analyser och exempel från KPB-arbetet i regionen.

Bjud gärna med intresserade kollegor, men anmäl er i god tid eftersom antalet platser i lokalen är begränsat.

Vi börjar med kaffe, tar paus för förmiddagsfika och avlutar med lunch kl. 12.00. Under förmiddagen kommer vi att prata om de viktigaste analysverktygen och vad som driver kostnader inom socialtjänst samt vård- och omsorgsverksamheter. Däremellan kommer Åsa Danielsson, som är verksamhetschef i Storstockholm, att tala om vad som är aktuellt i regionen. Vi kommer också att få höra Siw Lidestål, socialchef i Haninge kommun berätta om hur man omsätter en ekonomisk analys till faktisk förändring.

Vi hälsar KPB-användare från hela landet välkomna men vid detta tillfälle fokuserar vi på utmaningar och möjligheter som är gemensamma för Stockholmsregionen.

*Nätverksträffen är kostnadsfri men vid anmälan utan deltagande utgår en no-show-avgift om 500 kr (exkl. moms).

Ladda ner inbjudan med programpunkter (pdf)

 

Anmäl dig till Nätverksträff i Stockholm

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.