Möt oss i Helsingborg den 16 maj!

Boka direkt så du inte missar möjligheten att lyssna till de främsta konsulterna inom området. Den 16 maj kommer de till Helsingborg för att prata om ”Resursfördelning, analys och objektiv uppföljning inom utbildningssektorn”

Vi ger er konkreta exempel från faktiska case och vill gärna diskutera möjliga analyser tillsammans med er!

Exempel från Perstorps kommun
I en granskning av Skolinspektionen blev kommunen ej godkänd på huvudmannanivå, där en del handlade om att resursfördelningsmodellen inom förskola, grundskola och fritidshem behövde tydliggöras och utvecklas. Ensolution berättar hur man kan bygga en tydlig och transparent resursfördelningsmodell som även tar hänsyn till socioekonomiska faktorer.

Exempel från Huddinge kommun
Förskolenämnden brottas med stora underskott. Vad beror det på? Hur ser det ut mellan olika förskolor och avdelningar inom kommunen? Hur ser tilldelningen ut jämfört med andra kommuner? Ensolution svarar på dessa frågor med hjälp av fakta- och sifferbaserad analys.

Exempel från Öckerö kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen behövde hjälp med att utveckla en kostnadseffektiv resurshantering med bibehållen kvalitet. Ensolution presenterar resultaten från en verksamhetsgenomlysning som bygger på systematiska kalkyler och relevanta jämförelser.

Inlaggbild_2
Seminariet är kostnadsfritt.

Anmälan senast 12 maj 

Lokal Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg (vid tågstationen)
Tid 08.00 – 09.00, frukost serveras från 07.30

Ladda ner inbjudan

 

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.