Mattias Wald vidareutvecklar Ensolutions erbjudanden för utbildningssektorn

Mattias Wald är Civilekonom med inriktning på ekonomistyrning och strategi. Under sina 17 år inom kommunala verksamheter har hans fokus legat på just ekonomi och styrning, och framförallt inom utbildningssektorn. Närmast kommer Mattias från Landskrona stad där han haft flera olika roller inom staden – controller, chef för ekonomi och planeringsavdelning, förvaltningschef för utbildningsförvaltningen samt processledare inom styrning och ledning. Under tiden har Mattias haft kompletterande uppdrag, bland annat utveckling av ekonomistyrning på både förvaltningsnivå och staden.

” Jag brinner för att utveckla verksamheter, att få resurserna att räcka längre och att driva kvalitetsutvecklingen framåt genom effektivare resursnyttjande. Framöver har offentliga sektorn en tuff utmaning; fler ska använda välfärden, samtidigt som de ekonomiska förutsättningarna är tuffare. Jag ser det som en spännande utmaning, där jag hoppas vara med och göra skillnad. För att kunna driva kvalitetsutveckling, är det viktigt att systematiskt också ta reda på var man befinner sig, ha koll på den ekonomi man har och vad insatta resurser ger för effekt.”, säger Mattias Wald.

”Dessutom delar jag Ensolutions grundvärdering – att vilja vara med och göra skillnad. Jag ser mycket fram emot att kunna skapa värde för både befintliga och nya kunder”, fortsätter Mattias.

”Det ska bli oerhört roligt att se utvecklingen av våra erbjudanden mot utbildningssektorn under det kommande året. Det ska också bli spännande att se hur Mattias erfarenhet och kompetens kommer att bidra till utveckling av företagets övriga projekt. Jag tror att han är helt rätt person på rätt plats, och han kommer ha en given roll i såväl team som företag”, säger Karin Lundgren, VD, och regionchef Halmstad

 

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.