Målstyrning och målstruktur för effektiva kommuner – webinar

Ensolution har under våren 2023, på uppdrag av Svenskt Näringsliv, intervjuat ett antal kommuner för att granska framgångsfaktorer för resurseffektiva kommuner. Den 22 mars är det dags för den andra delen i webinarserien där vi delar med oss av vår syn på rapporten och uppmärksamma de slutsatser som vi kom fram till i studien. 

Temat för detta pass är målstyrning och målstruktur och vi gästas av Einar Fransson, produktionsdirektör i Nacka kommun.

Tid och plats

När: 22 mars
Tid: 11.00-11.45
Var: Digitalt

Anmäl dig längre ner på sidan!

Under vårt webinar får ni att lyssna på ett samtal mellan Einar och Ensolutions konsulter Oskar Lannerhjelm och Christian Olsson. Samtalet kommer att kretsa kring hur viktigt det är att ha ordning på sin målstyrning och en aktiv dialog kring målens utformning och vad har för reell betydelse för verksamheten. Vi kommer att resonera utifrån olika erfarenheter och konkreta exempel från våra uppdrag. Webinaret kommer att ha ett särskilt fokus på Nackas förutsättningar för och arbete med styrning och ledning, där målsättande är en viktig del av drift och utveckling.

Varmt välkommen att anmäla dig! Du är även välkommen att skicka vidare inbjudan till dina politiker som kan finna webinaret intressant.

Anmäl dig här!

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.