KPB-Nätverksträff för kommuner kring Stockholm, 27 sept

Inspireras av hur kommuner i regionen använder Kostnad Per Brukare (KPB)

Välkommen till Waterfront Congress Center i Stockholm den 27 september!

Ensolution vill möjliggöra erfarenhetsutbyte mellan kommunerna i Stockholmsregionen. Vi bjuder därför in till kostnadsfri* nätverksträff på Waterfront Congress Center i Stockholm. Förutom kollegor från andra kommuner får du möjlighet att träffa Ensolutions kompetenta konsulter, Sveriges bästa inom Kostnad Per Brukare.

Nätverksträffen ger er en unik möjlighet att träffas och diskutera uppföljning, analys och prognos inom äldreomsorg, funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Ni kommer bl.a. att få ta del av gemensamma analyser och exempel från KPB-arbetet i regionen. Bjud gärna med intresserade kollegor, men anmäl er i god tid eftersom antalet platser i lokalen är begränsat.

Vi börjar med lunch kl. 12.00 och ägnar eftermiddagen åt att prata jämförelser, trender, praktikfall för KPB till ca. 16.30. Under eftermiddagen bjuder vi på givetvis på kaffe och något gott till.

KPB-användare från hela landet är såklart välkomna att inspireras av hur andra kommuner gör, men vid detta tillfälle fokuserar vi på utmaningar och möjligheter som är gemensamma för Stockholmsregionen.

*Nätverksträffen är kostnadsfri men vid anmälan utan deltagande utgår en no-show-avgift om 500 kr (exkl. moms).

Länk till inbjudan med programpunkter (pdf)

 

Anmäl dig till Nätverksträff i Stockholm

Senaste nytt
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.