Josefine Freij: “Stort engagemang för kunder och deras behov”

Namn: Josefine Freij

Utbildning: Civilekonom, med inriktning på ekonomistyrning

Viktigast på jobbet: Möjlighet till egen utveckling och intressanta och drivna kollegor

På fritiden: Familjen

 


”Varje dag genomsyras av engagemanget för mina kunder och deras behov”


 

Varför sökte du jobb som konsult på Ensolution?

Jag hade själv arbetat som anställd controller i ett par kommuner och inom olika verksamhetssektorer och var redo för en ny utmaning. Jag sökte en situation där jag kunde bidra till verksamhetsförbättringar och samhällsnytta. I mina första kontakter med Ensolution förmedlades bilden av en företagskultur som jag mycket gärna ville bli en del av.

 

Hur ser en typisk dag ut för dig?

Dagarna är mycket olika. Ena dagen är jag ute hos en kund och pratar om deras behov och hur vi kan stötta dem; nästa dag är jag på kontoret och arbetar i flera olika projekt; tredje dagen är jag ute hos en kund och håller en slutpresentation; fjärde dagen följer jag med till en kollegas kund för att bidra med min kompetens; femte dagen har jag intervjuer med verksamheten ute hos en annan kund. Det som genomsyrar varje dag är engagemanget för mina kunder och deras behov.

 

Vad ser du för utmaningar i jobbet?

Att ständigt vara på tårna och skapa bra relationer till befintliga och potentiella kunder. Att erbjuda kunderna rätt stöd och analyser i rätt läge. Att vara kreativ och nyttja min egen och mina kollegors samlade kompetens för att utveckla våra metoder och analyser för att finna smarta vägar till ännu bättre resultat för våra kunder.

 

Vad tycker du är viktigt för att du ska trivas på jobbet?

Stimulerande arbetsuppgifter där jag ges möjlighet till egen utveckling, samt intressanta och drivna kollegor i en god arbetsmiljö.

 

När har du som roligast på jobbet?

När jag har arbetsintensiva perioder med bra möten där jag känner att jag mött förväntningarna hos kund. När jag har varit ute hos kund i flera dagar och kommer ”hem” till kontoret och möts av mina kollegor. Dessa dagar, när vi är flera på kontoret samtidigt, som värnar om varandra, jobbar sida vid sida, och har riktigt skojigt tillsammans, är absolut roligast och värmer samtidigt hjärtat.

 


”Våga applicera dina tidigare erfarenheter i projekten – alla idéer är välkomna”


 

Vilka kvaliteter värdesätter du mest hos dina nuvarande medarbetare?

Kompetensen, drivet och engagemanget. Men förmågan att tänka som ett lag kring kunder och deras behov, samt att se varandra både som kollegor och individer, är minst lika viktigt.

 

Vad tycker du är största fördelen med att arbeta som konsult på Ensolution?

Att jag själv är med och skapar spännande arbetsuppgifter i ett engagerat team!

 

Vad tycker du om att göra när arbetsdagen är över?

Leka med mina barn, laga god mat och titta på någon trevlig serie. Jag försöker även få till några träningspass per vecka då jag gärna springer en runda utomhus.

 

Har du något råd till framtida arbetskamrater?

Våga applicera dina tidigare erfarenheter i projekten – alla idéer är välkomna.

Fråga en kollega om du fastnar i något – vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort och vi försöker alltid göra vårt bästa för att hjälpa till.

 


Jobbansökan

  • Exempelvis Linkedinprofil
  • Dra filer hit eller