Halmstadkontoret söker dig med erfarenhet av kommunal ekonomi

Är du den vi söker?

Vi söker dig som snabbt kan komma in i rollen som konsult inom verksamhetsutveckling, där du i första hand kommer arbeta mot affärsområdet kommun och området socialtjänst. Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör insamling och bearbetning av data, utförande av kostnadskalkyler, verksamhetsgenomlysningar, analys och sammanställning av material, samt muntlig och skriftlig presentation. Detta kräver siffersinne och datorvana (särskilt Excel), en förståelse för verksamhetssystem, och ett intresse för databehandling och analys. Du bör också vara social, driven, orädd och nyfiken.

Utöver detta vill vi att du driver försäljning och deltar i utvecklingen av våra erbjudanden i södra Sverige. Det är därför viktigt att du har både djup och bred kunskap om kommuner och socialtjänst. Det är en stor fördel om du har bra kontakter och ett gott rykte hos kommunerna i regionen. Det är också angeläget att du har goda säljegenskaper och en väl utvecklad affärsmässighet.

Vi vill att du ska kunna bistå övriga konsulter i analys, presentation och försäljning med förankring i ovan nämnda erfarenhet från kommunal verksamhet. Du förväntas även delta i externa aktiviteter såsom konferenser, seminarier, analysdagar och workshops.

Du har förmodligen 3-8 års erfarenhet från aktuell verksamhet – antingen som anställd eller som konsult. Du kanske har jobbat som ekonom, controller eller i en verksamhetsanknuten roll i en kommun eller stadsdel. Eller så har du jobbat med verksamhetsutveckling som konsult, med inriktning på offentlig sektor. Du har relevant utbildningsbakgrund, t.ex. inom ekonomi, eller har gått förvaltningshögskolan.

Givetvis är dina språkkunskaper i svenska mycket goda. Du har inga problem att resa frekvent, då våra projekt finns över hela landet. Placering i Halmstad.

Vi tar in ansökningar löpande.

Vilka är vi?

Ensolution har ett stort engagemang för sociala frågor. Vi utför många olika typer av projekt men brinner extra mycket för god omsorg om äldre, de som har särskilda behov samt en väl fungerande skola. Vårt engagemang driver oss att utveckla verktyg som hjälper våra kunder att identifiera sina utvecklingsområden, och hitta lösningar som ser till att resurserna används på rätt sätt. Ofta handlar vårt arbete om att hjälpa våra kunder uppnå hög kostnadseffektivitet med bibehållen eller förbättrad kvalitet.

Vad får du?

Hos oss hamnar du i ett litet flexibelt företag med korta beslutsvägar och med stor möjlighet att påverka både verksamheten samt din egen arbetssituation och utveckling. Vi tror på frihet under ansvar och söker självständiga personer med integritet, kreativitet, nyfikenhet och driv. Hos oss får man snabbt komma in och ansvara för hela processen från utveckling och försäljning, till genomförande och uppföljning.

Vi är opretentiösa människor som värderar samarbete och ett humanistiskt förhållningssätt. Detta gäller både kontakten med våra kunder och mellan medarbetare. Här finns ingen intern konkurrens, inga vassa armbågar. Vi lyckas tillsammans!

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.


Jobbansökan

  • Exempelvis Linkedinprofil
  • Dra filer hit eller

    Recent Posts
    Kontakta oss

    Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.