Glada besked – Rikard Stenvall återvänder till Ensolution

Vi är oerhört glada över att Rikard Stenvall väljer att komma tillbaka till Ensolution. Rikard börjar sin tjänst som seniorkonsult den 27 april. Precis som förut kommer han att tillhöra Göteborgskontoret, men ha hela Sverige som arbetsfält.

Rikard ser fram emot att komma tillbaka till Ensolution. Inte bara för att han delar Ensolutions värdegrund och de värderingar som företaget står för, utan också för att han trivdes väldigt bra med den kultur som finns inom Ensolution. Förutom detta tilltalas Rikard av att åter få chansen att arbeta inom en verksamhet som stöttar samhälle och individ.

Några år i liknande roll inom annat konsultbolag har gett Rikard möjlighet att arbeta med direkt verksamhetsstyrning, samt med kunder inom olika branscher i den privata sektorn.

”Jag har fått nya erfarenheter när det gäller effekter av olika inriktningar och strategier som påverkar processerna. Som exempel kan nämnas fördjupat arbete inom processtyrning, ledningssystem samt riskhantering och egenkontroll.”

Rikard ser fram emot att använda sina erfarenheter för att kunna utveckla koncept och produkter på Ensolution: ”Jag vet att Ensolution har väldigt bra koncept och erbjudande till sina kunder och jag ser fram emot att kunna hjälpa till att vässa både produkter och leveranser.”

Rikard upplever det både stimulerande, utmanande och roligt att få arbeta med olika verksamheters strategier, få dem att fungera och sedan utvecklas över tid. ”Jag tycker om att ha fokus på människan bakom förändringen. Det kan både handla om medarbetaren som kommer förändra sitt arbetssätt, och andra individer i verksamheten som påverkas av förändringen”, säger Rikard.

”Eftersom jag har arbetat med Rikard mina första år på Ensolution och vet vad han har för styrkor är jag säker på att han kommer bidra med mycket positivt för både kollegor och kunder. Både Rikard och Ensolution har utvecklats mycket under de åren han varit borta och det blir väldigt spännande att se vad vi har att lära av varandra.” Anna Holmqvist, Regionchef Göteborg.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.