Frida Wennermark tar över som regionchef i Stockholm

Frida Wennermark blir ny regionchef i Stockholm och tillträdde rollen i början av augusti. Frida har arbetat som konsult på Ensolution i sex år och har under sin tid på företaget genomfört många projekt inom ekonomistyrning, KPB och resursfördelning. I sin roll som regionchef kommer hon leda kontoret mot fortsatt tillväxt samtidigt som hon arbetar kvar i kundprojekt.

”Framtiden för Ensolution ser så fantastiskt ljus ut ur flera perspektiv. Vi lyckas attrahera och anställa grymma medarbetare med rätt kompetenser och engagemang och vi vet att våra kunder uppskattar det stöd och de verktyg vi har att erbjuda. Samtidigt finns det mycket potential och drivkraft i kommunerna att göra de förändringar som kommer att krävas för att klara de närmaste årens hårda prövningar. Att jag nu får äran att leda Stockholmskontorets konsulter vidare på denna resa känns oerhört spännande och det är med mycket energi och stor förväntan på framtiden som jag kommer ta mig an det, för mig, nya uppdraget!”, säger Frida.

”Vi är jätteglada att Frida är på plats och tar över regionchefsrollen i Stockholm. Jag tror att Frida med sitt engagemang och driv kommer bibehålla och utveckla den fina arbetskulturen som Stockholmskontoret har, samtidigt som hon kommer att bidra med nya roliga och utmanande uppdrag.” säger Karin Lundgren, VD på Ensolution.

Oskar Lannerhjelm som tidigare varit regionchef i Stockholm fortsätter på företaget med fokus på sin roll som affärsstrateg och att intensifiera arbetet med försäljning.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.