Ensolutions välkomnar Hans Dahlqvist som ny konsult inom utbildningssektorn

Hans Dahlqvist är en praktisk, erfaren och teoretiskt välutbildad skolchef som i 15 år arbetat som skolledare på olika nivåer, nu senast som utbildningschef. Han har utbildning inom flera olika program, bland annat Toppledarprogrammet, Nationella skolchefsprogrammet och det statliga rektorsprogrammet. Vidare har han även bakgrund som forskare och är knuten som docent till Institutionen för samhälle, kultur och identitet vid Malmö universitet.

I sin nya roll på Ensolution kommer Hans främst att arbeta med ledar- och organisationsutveckling inom utbildningssektorn, men även inom andra sektorer såsom vård och omsorg, socialtjänst och arbetsmarknad.

”Det är sällsynt att direkt känna att det är här jag vill vara, men det gjorde jag när jag klev in på Ensolution i Halmstad. Det ska bli väldigt roligt att helt och fullt ut få arbeta med ledar-, grupp- och organisationsutveckling. Det är där jag har min styrka och också mitt engagemang.”, säger Hans.

”Med Hans teoretiska modeller och erfarenhet av ledar- och organisationsutveckling är jag säker på att han kommer ge ytterligare en dimension till våra projekt och uppdrag hos våra kunder. Detta är ännu ett led i Ensolutions tillväxtresa inom utbildningssektorn och jag ser med spänning fram emot Hans bidrag till detta.”, säger Karin Lundgren, VD och regionchef Halmstad.

Hans börjar på Ensolution den 1 juli.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.