Ensolutions Stockholmskontor växer med två nya konsulter

Linus Olsson och Thomas Fäldt förstärker Ensolutions kontor i Stockholm. Båda började sin anställning på företaget den 17 januari. Linus kommer närmast från en tjänst som verksamhetscontroller i Stockholms stad, Norrmalms stadsdelsförvaltning. Thomas kommer närmast från Uppsala kommun där han arbetet med att utveckla uppföljning och analys inom socialförvaltningen. Han har tidigare erfarenhet från arbete som verksamhetscontroller och administrativ chef inom utbildningsverksamheten i Sigtuna och Sollentuna kommun.

”Jag är socionom i grunden, men har även läst på masterprogrammet på förvaltningshögskolan i Göteborg. Närmst innan jag kom till Ensolution kommer jag från Stockholms stad och Norrmalms stadsdelsförvaltning där jag jobbat som chef på olika nivåer och de senaste åren som verksamhetscontroller med inriktning mot socialtjänsten. Längre tillbaka i tiden har jag erfarenheter som enhetschef inom Mörbylånga kommun och Haninge kommun.”, säger Linus.

”Jag har alltid haft ett analytiskt förhållningssätt i mina tidigare roller. Jag hoppas kunna bidra med detta och ser fram emot att kunna stödja olika kommuner i deras utvecklingsarbete. Ser verkligen fram emot att nu får börja på Ensolution.” fortsätter Linus.

”Jag tycker att det är både viktigt och meningsfullt att jobba med att utveckla de kommunala verksamheterna för medborgarna. Det är viktigt att medborgarna får rätt behov tillgodosedda genom rätt insatser av rätt kvalitet. Det är samtidigt viktigt att hushålla med medborgarnas resurser på ett hållbart och ändamålsenligt sätt. Därför känns det särskilt roligt att bli en del av Ensolution och få möjlighet att ge många kommuner ett professionellt analysstöd som kan bli en viktig del i kommunernas utvecklingsarbete. De första dagarna på jobbet har jag blivit väl mottagen av mina nya kollegor och ser fram mot framtida samarbeten.” säger Thomas.

”Det känns fantastiskt roligt att vi har kunnat rekrytera både Linus och Thomas till Ensolutions Stockholmskontor! Båda kommer med gedigen verksamhets- och kommunkunskap via sin tidigare erfarenhet och kommer snabbt kunna bidra till en fortsatt utveckling av vårt erbjudande till kommunerna i såväl vår region som i landet i stort” säger Oskar Lannerhjelm, regionchef i Stockholm.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.