Ensolutions roadshow i Växjö 26 april

Jobbar du i en förvaltningsledande roll inom vård- och omsorg i kommunen och oroar dig för hur era resurser ska komma att räcka till de kommande åren? Vi på Ensolution brinner för att hjälpa er att hantera dessa utmaningar och vi tillhandahåller både verktyg och metoder för att säkerställa att de resurser ni har används så effektivt och rättvist som möjligt i era verksamheter.

Ensolutions engagerade konsulter är ute på turné runt om i Sverige för att berätta mer om hur vi kan stötta er och ta fram värdefulla beslutsunderlag för framtiden. Den 26 april kommer vi till Elite Stadshotell i Växjö.

Dagen fokuserar på datadriven vård och omsorg och vi gästas av Henrik Ahlgren och Nevena Lindström från Vetlanda kommun berättar om det AI-projekt som kommunen genomför tillsammans med Ensolution.

Varmt välkommen att anmäla dig längre ner på sidan!

Tid och plats

När: 26 april
Tid:
Kl. 10.00-13.00
Var:
Elite Stadshotell,
Kungsgatan 6, Växjö

Kostnadsfritt. Anmäl dig längre ner på sidan!

Program

Kl. 10.00-12.00 | Kuben Resursfördelning
Med Vetlanda kommun

Ensolutions plattform Kuben stödjer kommuner med datadriven vård och omsorg. Plattformen har bla. funktionalitet för att genomföra behovsstödsbedömningar, fördela resurser och validera bemanning, göra urval och prediktioner med hjälp av AI samt följa upp effekter av genomförda insatser. Vidare kan plattformen med fördel integreras till ert verksamhetssystem eller ekonomisystem för att minska dubbelarbete.

Drygt 50 kommuner använder idag Kuben. Ett exempel är Vetlanda kommun, som använt Kuben under flera år för att fördela resurser utifrån behovet inom bla. bostad med särskild service och daglig verksamhet. Under passet har vi en dialog med Henrik Ahlgren (funktionschef) och Nevena Lindström (projektledare) om ett datadrivet förhållningssätt och hur det kan bidra till ett proaktivt och rehabiliterande förhållningssätt.

Kl. 12.00-13.00| Lunch

Mingellunch med möjlighet att nätverka och diskutera er kommuns förutsättningar och utmaningar med varandra.

Praktisk information

Anmäl dig via formuläret nedan. Konferensen är kostnadsfri. Ange eventuell specialkost då det kommer att bjudas på lunch.

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.