Ensolution välkomnar Wolf Andersson som affärsområdeschef för interimslösningar

Ensolution satsar på ett nytt erbjudande för att stödja Sveriges kommuner med interimslösningar inom ekonomiområdet. Nu är det klart att Wolf Andersson kommer vara den som driver det nya affärsområdet hos oss.

Wolf har sin bakgrund inom socialtjänstområdet och har erfarenhet av kommunal sektor främst inom funktionsstöd, äldreomsorg och IFO. Han har även arbetat statligt, då på Försäkringskassan. Sedan 2014 har Wolf i princip enbart jobbat med interims-/bemanningsaffärer inom socialtjänstverksamhet. Han har blivit ett känt namn i en relativt nischad bransch, och har under de gångna åren fått mycket uppskattning från såväl kunder som konsulter.

Wolf har en fallenhet för att fånga upp kunders behov av hjälp och matcha det mot rätt kompetens. Hans förmåga att lyssna in, stämma av, följa upp och återkoppla är en styrka som lyfts av både konsulter och kunder. Wolf har varit extern VD för ett socionomkonsultföretag, är en van ledare och har många års erfarenhet av relationsbyggande, såväl inom kommunal- som privat driven verksamhet. Det är med denna breda portfölj av erfarenheter som han nu kliver in hos Ensolution för att driva affärsområdet för interimslösningar.

”Jag ser klara fördelar med att Ensolution kan kommunal ekonomi och har över 20 års erfarenhet av väl genomförda uppdrag i över 200 kommuner. Kunskapen om och förtroendet för Ensolution finns ute i kommunerna. Att nu fullt ut satsa på att hjälpa dem med en kompletterande tjänst inom interim i kombination med min erfarenhet och kunnande av konsult- och interimslösningar är en spännande matchning!”, säger Wolf.

Wolf beskriver sig själv som en person som drivs av att göra skillnad i de sammanhang han verkar samt att bidra till utveckling och förbättring. Han är nyfiken och ser vinster i att etablera samarbeten med partners där båda kan komplettera de egna erbjudandena, allt i andan av att hjälpa kunder på bästa sätt. Som person är han lugn, innovativ, varm, strukturerad, inlyssnande och bra på att ställa de frågor som tar processen framåt och som kan öppna upp för nya infallsvinklar.

”Vi är jätteglada över att Wolf antar denna utmaning och driver affärsområdet för interimslösningar hos Ensolution. Hans gedigna erfarenhet av interims- och bemanningsbranschen kommer vara av stor betydelse för detta område och vi kommer att följa båda han och företagets satsning med spänning och tillförsikt.” säger Karin Lundgren, VD och regionchef Halmstad, och Oskar Lannerhjelm, affärsstrateg.

Wolf tillträder sin roll som affärsområdeschef på Ensolution i augusti.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.