Ensolution tar en 2:a plats över Sveriges bästa arbetsplatser 2023

Ännu en topplacering som ett kvitto på vår unika företagskultur och goda arbetsmiljö! Igår höll Great Place to Work sin årliga gala där de utser Sveriges bästa arbetsplatser och vi är otroligt stolta över att kunna meddela att Ensolutions tar en andra plats i kategorin små organisationer!

Till grund för utmärkelsen ligger den medarbetarundersökning som utvärderat arbetsplatsens arbetskultur, gemenskap och ledarskap. Det är nu andra året som Ensolution genomför undersökningen och vi är glada över att kunna klättra på listan från en femte plats till en andra plats.

– Jag är oerhört stolt över att för andra året i rad placeras i en sån prestigefull kontext. Redan förra året var vi oerhört stolta över en femte placering och målet då blev att verkligen bibehålla medarbetarnas engagemang och fortsatt stärka företagets unika arbetskultur. Sen är jag en utpräglad tävlingsmänniska så att klättra uppåt i listan har jag ändå haft som målsättning. Det är otroligt roligt att se att vi lyckats!, säger Ensolutions VD Karin Lundgren.

Karin var tillsammans med Andreas Johansson, Marcus Liliekvist, Frida Wennermark och Joakim Eriksson på plats för att ta emot priset.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.