Ensolution rekryterar spetskompetens inom kommunal rådgivning

Fredrik Markstedt har en kandidatexamen i nationalekonomi och en magisterexamen i statsvetenskap, båda från Luleå tekniska universitet. Han inledde sin karriär som enhetschef och arbetsledare hos Luleå kommun och därefter har han arbetat i elva år på PwC, dels som revisionskonsult och dels som rådgivare med inriktning mot offentlig sektor.

”Att på olika sätt få vara med och stötta politiker, chefer och medarbetare inom framförallt socialtjänstens olika verksamhetsområden är otroligt givande. För mig är det betydelsefullt att de som vi stöttar och utmanar i sin vardag gör skillnad för de, i många avseenden, mest utsatta människorna i vårt samhälle”, säger Fredrik Markstedt.

”Då Ensolution har en rad närmast unika verktyg för att bland annat synliggöra verksamhetens kostnader, ser jag fram emot att tillsammans med kloka kollegor fortsätta arbetet med att synliggöra allt bra socialtjänsten gör där ute. I det ligger då även att säkerställa och ge underlag för kommande prioriteringar, för att i slutändan få så mycket vård och omsorg för våra skattepengar som möjligt – med bibehållen eller förbättrad kvalitet”, fortsätter Fredrik.

”Det här är förstås en riktig drömrekrytering för oss! Fredrik har mycket stor erfarenhet som rådgivare inom offentlig verksamhet, och särskilt inom socialtjänst som är ett av våra viktigaste nischområden. Dessutom är han en oerhört skarp, trevlig och genuin person som kommer passa in perfekt på Ensolution”, säger Pontus Fryk, regionchef i Stockholm.

Fredrik Markstedt finns på plats hos Ensolution från mitten av januari och vi önskar honom varmt välkommen!
Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.