Ensolution hälsar Jimmie Samuelsson välkommen!

Jimmie Samuelsson kommer närmast från en roll som controller för barn- och ungdomsnämnden i Järfälla. Han har en gedigen arbetslivsbakgrund och en magister i företagsekonomi med inriktning mot redovisning och revision. Han är ett efterlängtat tillskott till Stockholmskontoret där han kommer arbeta som konsult, i första hand inriktad mot socialtjänst, vård och omsorg, samt skola och utbildning.

 

”Det här känns toppen! Jimmie är precis vad vi behöver nu när vi växer starkt i Stockholmsregionen med många projekt inom kostnads- och insatsanalys. Jimmie är skarp och driven, och han har ett genuint engagemang för att utveckla offentlig sektor. Dessa egenskaper tillsammans med hans kompetens gör mig övertygad om att han kommer bli mycket uppskattad ute i kommunerna.” säger Pontus Fryk, regionchef på Stockholmskontoret.

 

”Mina förhoppningar som nyanställd är att få komma in i en dynamisk arbetsmiljö där vi arbetar nära våra kunder med ett starkt fokus på kvalitet och service. Mitt långsiktiga mål är att bidra till att utveckla och framförallt förbättra förutsättningarna för landets kommuner samt vara en engagerad och inspirerande kollega.” säger Jimmie.

 

Jimmie börjar på Ensolution den första november.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.