Ensolution hälsar Amanda Hallberg välkommen som konsult till Halmstadskontoret!

Amanda Hallberg har en kandidatexamen i matematikekonomi från Karlstad universitet och kommer närmast från Halmstads kommun där hon arbetat som ekonom på Hemvårdsförvaltningen. Tidigare har hon erfarenhet som ekonom på Karlskoga kommun, bolån- och handläggare på SBAB och administratör på Kronofogden.

På Ensolution kommer Amanda arbeta som konsult främst mot utbildningssektorn, men även med hälso- och sjukvård kopplat till erfarenheten av arbete med äldreomsorg från Hemvårdförvaltningen.

”Jag är väldigt taggad på att komma i gång i olika projekt, Ensolution har en bred portfolio och väldigt mycket kunskap som många kommuner skulle ha glädje av. Det ska bli kul att bli en del av Halmstadskontoret och få bidra till att utveckla landets kommuner både på kort och lång sikt.” säger Amanda.

”Det är en fantastisk känsla att återigen kunna anställa någon på kontoret i Halmstad. Otrolig roligt att hälsa Amanda välkommen till vårt team och jag är övertygad om att hon kommer att passa mycket bra in på kontoret. Med Amandas kompetens och erfarenhet kommer hon kunna bidra i våra befintliga projekt och även vara en viktig resurs för att växa våra erbjudanden inom såväl utbildningssektorn och kommunal hälso- och sjukvård”. säger Karin Lundgren, VD, och regionchef Halmstad.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.