Efter praktikplats och VFU anställs Erica som konsult i Halmstad

Erica Johnsson har nytagen examen från Högskolan i Halmstad. Under sina studier på Affärssystemsprogrammet har hon praktiserat på Ensolution vid två tillfällen; dels under andra årets praktik, dels utförde hon tredje årets VFU på Ensolution. Affärssystemsprogrammet är en utbildning som kombinerar ekonomi med systemvetenskap, och många av Ensolutions konsulter har bakgrund från detta program.

”Under utbildningen har jag bland annat fått kunskap om verksamhetsutveckling, ekonomistyrning, business intelligence, affärsmodeller, förändringsarbete och projektledning. Genom detta har utbildningen gett mig en bra grund inom informatik och företagsekonomi.” berättar Erica Johnsson.

”Under mina tre år på Högskolan i Halmstad har jag fått möjlighet att arbeta med Ensolution i två omgångar. Dels genom ett verksamhetsprojekt och dels genom att jag utförde min verksamhetsförlagda utbildning hos Ensolution. För mig är det viktigt att genom mitt arbete skapa skillnad för individer och bidra till en positiv samhällsutveckling, vilket är det som Ensolution gör. På Ensolution har jag fått ta del av deras unika verktyg som verkligen kan göra skillnad, och det blir lärorikt och roligt att få arbeta med dessa inom en verksamhet som stöttar samhälle och individ”, fortsätter Erica.

”Det skall blir roligt att följa Erica på Ensolution. Eftersom jag själv har gått den tidigare versionen av Affärssystemsprogrammet vet jag att hon kommer ha stor nytta av utbildningen. Ensolution har ett gott samarbete med Högskolan och det är extra roligt när student och företag skapar tycke för varandra och det kan fortsätta till en anställning. Varmt välkommen till oss på riktigt, Erica!” Karin Lundgren, VD samt regionchef i Halmstad

Erica Johnsson börjar sin tjänst på Ensolution efter semestern.
Vi önskar henne varmt välkommen som anställd!
Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.