Se program och anmäl dig till KPB-konferensen i Göteborg, 22 okt

Nu är programmet för KPB-konferensen är spikat!

För er som missat så håller vi till på trevliga Clarion Hotel Post även i år. Förutom att där är väldigt trevligt är det nära centralstationen för alla som reser till/från Göteborg denna dag. Det vet vi att ni ser som ett extra plus.

I år har vi glädjen att få lyssna till Morten Hyllegaard, som är grundare av den danska utvecklingsbyrån BETA i Köpenhamn. Morten Hyllegaard arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling i kommuner över hela Skandinavien och han har inspirerat många svenska kommuner att tänka nytt kring utvecklingen av välfärden.

Vi kommer också få höra Kaisa Björnström, socialdirektör på Socialförvaltningen i Uppsala kommun, dela med sig av sina erfarenheter från att leda landets största socialförvaltning. Hon reflekterar även över likheter och skillnader i förutsättningar för styrning och ledning utifrån tidigare uppdrag.

Utöver det bjuder dagen på analyser och jämförelser av 2018 års resultat av KPB inom IFO, ÄO och FN, samt att vi får höra Sara Libera från Ensolution tala om bemanningsekonomi i särskilt boende. Hon menar att det framöver kommer det att bli än viktigare med planering för att använda alla personella resurser effektivt.

Ladda ner programmet som pdf

Anmäl dig nedan

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.