Christian Cordes anställs som CTO på Ensolution

Christian Cordes är en senior teknisk projektledare, IT arkitekt och systemutvecklare med många års erfarenhet av mjukvaruutveckling för både produkt- och konsultbolag. De senaste åren har han jobbat som IT-konsult med fokus på Cloud och Agil utvecklingsmetodik.

Christian kommer i sin nya roll som CTO på Ensolution att arbeta både strategiskt och operativt. Främst med att bygga upp en generell IT-förmåga på företaget, men även med att effektivisera de produkterbjudande som Ensolution redan besitter.

”Det skall bli otroligt spännande att kliva in i en bransch och ett bolag som inom det närmaste årtionden kommer stå inför stora möjligheter och utmaningar. Här finns verkligen möjlighet att göra en skillnad!”, säger Christian.

”Det är en stor milstolpe för Ensolution att ta in Christian i och med att företaget då tar över mjukvaruutvecklingen in house, i stället för att vi köper tjänsten externt. Vi hoppas och tror på en betydligt snabbare utvecklingstakt, bland annat för vår egna mjukvara Kuben. Christian kommer bli oerhört värdefull för företagets fortsatta utveckling.”, säger Karin Lundgren, VD och regionchef Halmstad.

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.