Andreas Johansson nominerad till årets entreprenör 2019

På Halmstads Kommuns frukostgala ”Guldmorgon” den 26 februari presenteras vem som äras titeln som ”Årets entreprenör 2019”. Andreas Johansson är en av tre nominerade.

Ensolution är stolta över att Andreas Johansson är en av tre som valts ut bland alla kandidater som föreslagits av Halmstadborna. Halmstads näringsliv har en mängd driftiga och kompetenta entreprenörer och kommunen delar årligen ut pris till en eller flera personer som har betytt mycket för det lokala företagets tillväxt och utveckling. Den som får priset ska vara entreprenöriell, nyskapande, visionär och ha förmågan att ständigt se affärsmöjligheter.

Övriga nominerade är i år är:

  • Philip Olsson är hårdrocksbasisten och utvecklingsingenjören från Högskolan i Halmstad som, när en granne klagade på hans musikövningar, uppfann den portabla inspelningsstudion Isovox. Denna har gett namn åt hans företag, rönt stor framgång och erövrat priser.
  • Tekla Acs är designchef och en av kvinnorna bakom träningsklädmärket Aim´n. Tekla och vännen Helena Van tröttnade på färglösa tights och linnen och startade 2013 sitt företag Aim Apparel AB. Idag säljs Teklas designade accessoarer och träningskläder till kvinnor över hela världen och företaget ökar ständigt sin omsättning.

* Uppdatering: Tekla Acs, Halmstad-tjejen bakom träningskläderna Aim´n – som erövrat hela världen och därmed haft en enorm tillväxt de senaste åren – fick ta emot utmärkelsen Årets entreprenör i Halmstads kommun 2019. Vi gratulerar till framgångarna och utmärkelsen!

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.