Aktuella utmaningar inom utbildningssektorn – Inspirationsdag i Helsingborg

Är ni rätt organiserade och använder ni era resurser effektivt?

Nu bjuder vi på Ensolution in till den efterlängtade uppföljningen av vår uppskattade inspirationsdag för utbildningssektorn i november 2023. Temat för denna träff är aktuella utmaningar med fokus på skolstruktur och resurseffektivitet.  Vi gästas ännu en gång av Johan Sköld som delar med sig av sina inspirerande och nytänkande idéer kring vad offentlig sektor kan lära av entreprenörskap.

Tid och plats

När: 22 maj
Tid: 09.00-15.00
Var: Elite Marina Plaza, Helsingborg

Anmäl dig längre ner på sidan! Konferensen är kostnadsfri.

Den 22 maj anordnar vi vår andra inspirationsdag och nätverksträff i Helsingborg. Efter den fina respons vi fick från förra träffen ser vi fram emot att samlas igen för att diskutera de utmaningar ni kommuner står inför. Dagen bjuder på föreläsningar och rundabordssamtal med stora möjligheter till utbyte med kollegor från andra kommuner. Ett fullständigt program kommer inom kort, men du är varmt välkommen att anmäla dig redan nu!

Med över 2 000 genomförda projekt i över 200 kommuner har vi på Ensolution en djup verksamhetskunskap av offentlig sektor och ett stort kontaktnät i kommunsverige. Många kommuner och förvaltningar står inför flera gemensamma utmaningar, utmaningar som vi på Ensolution brinner för att lösa. Dagen blir ett tillfälle för att diskutera dessa utmaningar tillsammans, lära av varandra och få andra perspektiv som inspirerar till nytänkande.

Se vad deltagarna hade att säga om förra årets träff

Anmäl dig här!

Recent Posts
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kontaktar dig inom kort.